Så här firar vi lördagskväll:

fredagsmys

…på Örebro katthem när ingen ser det…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Så här firar vi lördagskväll:”

  1. lillen har ännu inget namn 🙁 jaa han är verkligen mjuk som sammet 🙂 hihi men tråkigt nog får inte jag bestämma namnet 🙁 och nästa vecka är sista veckan jag har han sen har hans ägare semester. så då tar hon med han till öland i 4 veckor.
    kram från mig och lilla kissen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *