Mina kantareller!

img51

Ville (Min kompis på landet) kan inte slita sig från den senaste omgången kantareller: De doftar ju så gott och de är lika fina i färgen som han själv…

”Har jag varit duktig nu, matte?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mina kantareller!”

    1. Missade ni Villes sejour i pressen för ett par år sedan? Skogen drösade av journalister som ville se Ville leta svamp… =^;^=
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *