Jag är ett litet spam

*fniss fniss spinner*
Jag är ett litet spam,
jag är ett litet spam,
jag spammar runt så du får fnatt
för jag är en busig tokig katt!

Jag spinner lite spam
Jag spammar lite spinn
så du får dagens bästa skratt
för jag är en klurig knasig katt!

wiik

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jag är ett litet spam”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *