Hjälp vilka hagel!

img11

Semlan kom infarande hos Stora matte igårkväll med svansen som en stor fluffig uppburrad mopp och gömde sig bakom henne. Ute pågick åskvädret som värst – som en arg katt! Ser ni hur StormKatten sträcker ner tassen i bildens övre högra hörn och klöser bland molnen? För sedan fräste det bara till, blixten slog ned precis utanför och så kom haglet – och vilket hagel, i storlek som stora glaskulor… Stackars alla missar som var ute i detta väder?!!

hagel

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hjälp vilka hagel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *