”Somarkatten”

Ja det är felstavat och läs vidare så förstår du:

klarashugo1

Stora matte var till stan i mitten av förra veckan för att ordna med födelsedagspresent till Stora husse. I centrala Eskilstuna gick tre flickor i åldern 10-11 år med ett plakat: ”Somaren är bra, somaren är fin, du glömmer vel inte somarkatten din?” och en teckning av en katt med tårar från nosen! Det var så fint!

astorsilje

De här barnen hade ritat teckningar på små kort som de delade ut och berättade hur de tagit hand om en katt redan i sitt villaområde och det hade engagerat dem i sommarkattsfrågan. En dam som kanske var mormor/farmor var med dem och Stora matte blev så glad att hon bjöd allihop på glass!

TassKramar och NosPussar till alla Människor som försöker hjälpa katter överallt i världen!

(OBS! Astor och Silje på bilden har inte med texten att göra, men bilden illustrerar fint hur barn som får växa upp med djur lär sig empati, respekt och dessutom ger varandra kärlek!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “”Somarkatten””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *