Dags för en vilsam helg!

__large47

…återstår att se om jag kommer att kunna tassa in på bloggen något! Men var snälla och fyll mitt tävlingsinlägg nedan med roliga katt-sommar-rim!  *spinner*

TassKram Wikki + Nova + Vevve!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Dags för en vilsam helg!”

  1. Visst är det skönt att ta det lugnt, det är ju vad vi katter gör bäst. Du ser riktigt päsen ut där, ser lite roligt ut när du ligger så och all din päls gör att du ser tjockare ut än vad du är.
    När jag ligger i kartong-stil så ser min kropp stor ut i jämförelse med mitt huvud, det tycker matte visst är roligt, suck.

    Svalkande tass i sommarvärmen/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *