Lite datorstrul just nu…

computercatstelain

Klös a la Katt! Datorfnatt… men det ordnar sig väl… just nu kan jag inte lämna kommentarer – annat än på vissa bloggar, eller som replik på kommentarer som ni vänner lämnat här i min blogg… Håll ut, ska försöka få ordning på det tekniska.

Supporten jobbar visst med problemet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Lite datorstrul just nu…”

  1. Mjaa,de hoppasw vi ju för….Dina tassar vill vi ju se 🙂
    *mjauuhihi*…Såå cool du ser ut när du jobbar som DatorReparatör ? Jam & Kram!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *