Katt och hund – en utmärkt ekvation

kitten

Alla hundar hatar inte katter och vice versa. Hunden Luli i Nueva Helvecia, Uruguay, hjälper sin bästa vän kattmamman med barnpassningen. När mamma katt tar en paus från sina små, så vaktar Luli. Och när mamma katt kommer tillbaka så har hon inget emot att Luli stannar kvar och hjälper till med barnomsorgen:kitten2
Hela den söta familjen sover gärna tillsammans och finner trygghet med varandra! (Från thedailykitten.com/kitten/24l17S93S/) kitten3
Att bolådan är lite trång verkar inte bekymra dem det minsta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katt och hund – en utmärkt ekvation”

  1. Åhhh! Jag har hört jamas om släktingar som faktiskt kommer bra överens med skällisar. Men jag gissar på att dom uppfostrat skällisen väl då. Själv håller jag mig gärna lite på avstånd. *tassen*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *