Hjälp jag fick en blogger-nånting?

Alltså jag kan min hemmablogg på Metro både utan- och innantilltassande. Men så skulle jag lämna en kommentar på en annan blogg, och kunde bara göra det som registrerad. *vid min tass vad krångligt*

Så jag fyllde i nåt sånt där ”Registrera bara lite här, så kan du lämna din kommentar!” i Google och tänkte det var typ ett sånt där enklare skydd som ska hålla bloggbaciller borta. Men plötsligt fanns min mail (bloggkatten@hotmail.com) som nån sorts blogger-account också. Suck, hur fasen ska jag nu få bort det?

Hur gick det till?

frvning

Sidan med instruktioner som jag fick upp var på portugisiska? Det enda ord jag kan på portugisiska är det universella ordet MIAU!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *