Vinnare i WikkiTävlingen!

tazze

Grattis Tazze med sin matte Josefin, som vunnit den charmigt annorlunda kattljusstaken i metall – plus lite kattgodis och med ljus såklart!

Rätt tipsrad var: 2 – 1 – X
Antal kattleksaker var 62 st. Om vi nu hittade alla när vi räknade!

Stora Matte postar vinsten i nästa vecka!

Håll utkik, i morgon kommer en utlottning som du kan anmäla dig till här på bloggen. Avslöjar mer i morgon!

Du Tazze, vet du om att du är väldigt lik min trevliga kompis Tanja som finns på landet i Eskilstuna? *spinner* Wikki.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vinnare i WikkiTävlingen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *