Jag är inte alls tjock!

Stora Matte säger att jag är ”ganska muskulös… hm?”
https://youtu.be/Srm-BDfy9G0

…och nåt sånt här vill jag inte alls veta av! Hellre fler promenader med mina människor i koppel! *visar klorna*
https://youtu.be/CO-wZmYJ3Ws

Jag har joinat ”Kitties against exercise!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag är inte alls tjock!”

  1. Vaddå, promenera på ett band?! Vi skulle göra som den vita katten! Ge katten i bandet!
    *Pladask!*
    Glad midsommar, Wikki,Nova och Vevve!

    Mjaouziga sommarhälsningar från Chinook & Cherokee alias ”Bröderna Bus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *