Oemotståndliga kattungar igen…

Ja idag fyller Malikas bedårande ungar tre veckor och är så ljuvligt söta, ni kommer att få stå ut med en jättelång rad bilder från jourmatte Jaanas kamera:

emrik_filosoferar
En filosoferande liten Emrik, den ljuvaste lille ”tuxedo cat” som finns!
charmgrim
Grim charmören har slagit på sitt mest bländande leende!
katla_sitter
Syrran Katla håller på att lära sig sitta fint! Blir bra så här?
vidar_gr
Vidar den företagsamme håller redan på att lära sig gå raskt…
tasstvtt_grim
Jag kan också, säger Grim, titta hur fint jag tvättar tassarna!
emrik_sitter
Ååååå ni kolla, jag kan också sitta! Emrik demonstrerar fint.
grims_mage
Ja å så kolla min mage! Grim showar och flirtar vilt!
katla_blue_eye
Killar, suckar Katla och himlar med ögonen….
tankfull_vidar Trött Vidar
emrik_frst_att_leka_m_leksak
Emrik är först av ungarna att börja leka med sina leksaker! De finns på video också:

https://youtu.be/QMR6UVf7jEg

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Oemotståndliga kattungar igen…”

  1. Ja det får dröja ytterligare nio veckor innan de får flytta – men den som är intresserad kan ju alltid höra av sig till Örebro katthem!
   TassKram Wikki

  1. De här missarna har fått en bra start – de har världens gulligaste jourmatte som är hemma hos dem hela dagarna och de har redan lärt sig att känna igen henne och blir glada när hon kommer! *spinner*
   TassKram Wikki

 1. Gud så söta!! Nu blev jag KÄR! när min näst yngsta flyttar hemifrån vill jag ha katt:) Jag är ju uppväxt med dem men hon tål dem inte:( Hon tjatar ibland att hon kan ta mediciner så kan vi ha en eller två men det är ju lite tokigt.. Vill inte skaffa en och kanske tvingas placera om den!Konstigt att hon tål hundar..
  Hade jag varit ensam att besluta hade jag tagit två av dem bums,haha.. Ja man är svag i alla fall.
  Hoppas att de får fina och bra hem som tar hand om dem!
  Kram maria

  1. Ja man kan bara älska sådana här pyren!
   Men man ska inte utmana allergi med att försöka – det kan bli så att den allergiske blir påfrestad och blir allergisk mot mer omkring sig, tyvärr. Och din dotter vill nog kunna komma hem och hälsa på också, utan att bli dålig… Så var försiktig!
   NosPuss Wikki

  1. Ja vem blir inte kär… De ser så ljuvliga ut och jag kan drömma om hur gott de doftar kattunge!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *