Cat-Shop-aholic?

Överallt kryllar det av KattSaker och min hjärna säger ”Vill ha, vill ha”. Sen slutar det alltid med att jag ser mig omkring och inser att jag redan har kattsaker så det räcker. Men visst är dessa fina?

mattafirstspringstor
En dörrmatta som man inte skulle förmå sig att kliva på!?
snsampostit

Gullligt notishäfte
som skulle bli samma problem med – det är så gulligt så man skulle dra sig för att använda en
endaste en av
de ursöta
notislapparna?
Suck…

Undrar om jag kan göra egna notisar och dela ut kanske? Wikki-notisar…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tindrande brosch med Swarowski-kristaller….

vaska_peculir_perspective
En annorlunda cat-bag!
magnetsnickersstor

Och så en störtskön kylskåpsmagnet som avslutning.

Alltihop från Kattgalaxens shop.

Dom kommer att ruinera mej…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *