Hissa flaggan på KattionalDagen!

Idag är det en speciell dag, nämligen KattionalDagen! Det betyder att hissa kattflaggan – den är blågul med tassavstryck tvärsöver – och ligga i gröngräset och titta på när den fladdrar vackert!

svenskaflaggan

Idag flaggar jag särskilt för min kompis katten Gustav (Se länk till honom i sidokolumnen!) som fyller tio hederliga kattår! Så ställ er upp nu alla katter så sjunger vi gemensamt:

Mjau må han leva!
Mjau må han leva!
Mjau må han leva uti hundrade år!
Mjauvisst ska han leva….

HurrMjau för Gustav, hipp hipp HurrMjau!

Och en extra TassKram till Nea för den goda idén med KattionalDagen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hissa flaggan på KattionalDagen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *