Nu har Vevve kommit!

vevve1
Just nu ligger hon under sängen och undrar var i all världen hon hamnat! Det är nog inte lätt att vara i Vevves päls i detta ögonblick – varför var min snälla jourmatte tvungen att lämna mig till ett nytt ställe?

Nova och jag ska berätta för Vevve hur bra vi har det här, när hon vågar sig fram!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nu har Vevve kommit!”

    1. Det är lite morrigt så här till att börja med, jag måste ju visa Vevve vem som bestämmer. Men hon är skötsam, så jag har lånat ut att hon fått sova på mattes arm i natt.
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *