Katternas StarFighters

(Hoppsan, de här filmerna var lite extra knasiga och vill inte synas, inbäddning är avaktiverat! Så dubbelklicka på respektive film så kommer de upp i ett nytt fönster direkt på YouTube! Sorry!)

Ibland måste man bara bjuda på något knasigt, när man haft allvarliga inlägg, flera efter varandra… Här kommer knäppa LaserCats Del 1:https://youtu.be/GRBNkMnG4uY

Och här kommer del 2 – notera deras vapentavla… och den riktiga katten som lite halvt motvilligt deltar!https://youtu.be/nE_vfiZZkAQ


Visst är de bara så skönt tokcrazy?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katternas StarFighters”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *