Klaga inte på vädret

Läs en bra bok istället! Eller krama någon som behöver en kram! För väder är bara som väder är – man får acceptera det och klä sig därefter.

m_stay_in

Och ni ska bara vara glada, ni som inte går klädda i en varm päls som inte går att ta av – hela sommaren!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Klaga inte på vädret”

  1. Ojojoj, det har jag ofta tänkt på, men kanske kan du få ett eget litet parasoll – i skuggan – så att du inte behöver bli kokt i värmen. Mina små dotterkatter har så lite päls att stackars Imma har blivit alldeles solbränd på öronen och ändå försöker vi se till att det finns skugga. Aragorn som har mest päls klarar sig tydligen bättre mot solen, men han dricker mycket vatten när det är varmt. Se till att du också gör det!
    Lille Rufus håller sig ganska så stilla i skuggan, nära matte eller mig – och sover.

    1. Jag har så mycket päls att jag kanske får dela med mig till tunnpälsade rexar? Ja men tack för idén, det kanske vore bra med ett litet parasoll… Jag har ju sett sådana där vida solkepsar annars, om jag kröp in under en sådan? *fnissar*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *