Kisse får väl också en slick glass?

kattnjuter

Det är väl inte bara ni människor som ska ha god svalkande glass i sommarvärmen?

playcat1

Jag vill berömma de människor som låter sin katt BÖRJA på glassen och sedan själva slickar i sig det som är kvar, istället för tvärtom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Kisse får väl också en slick glass?”

  1. Jag har fått smaka mattes glass en gång, hon åt en glass som hette Magnum någonting, den var jättegod. Mums!

  2. Ja gillar inte glass. 🙁 Har provat men gillar det inte. De är så kallt att man nästan förfryser tungan ju.

    Tass!

    1. Jo men lite lättsmält ska den vara, mjuk och lättslickad… inte som isglass… gräddig! *spinn*
      TassKram Wikki GlassNjutaren

  3. Jag brukar dela glass med Poppo! Katterna här är inte så förtjusta i glass, men vore de det så skulle jag utan tveka dela med dem också! 🙂 Jag och Poppo brukar turas om att smaka på glassen, hihi, men fick han välja så skulle ha ta hela! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *