Whack a Kitty – nja….

…hur kul tyckte kattungarna det var? Tveksamt:https://youtu.be/Q_udqEp_YR4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Whack a Kitty – nja….”

  1. Nä, fy vad taskigt. Nu tror jag väl inte att dom tog någon skada, men det innebär inte att vi tycker det är okej att bli petade i skallen av en dum tvåbening. *fnys* Tror jag ska börja tillverka stridsklubbor till katter. Man tejpar bara fast dom på svansen så är man redo.

    1. Visst de buttar snällt på småmissarna, men det håller på onödigt länge…. den där minsta ljusa ser rädd ut. Jag vill trösta dem! Kurr kurr!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *