Katt-Tävling igen!

Du kan vinna en förskräckligt fulsöt katt-ljuslykta i metall:

_526

Börja med att fundera ut svar på Tipsraden+Utslagsfrågan nedan:

Vilken dag fyller jag år?
1. 12 maj
X. 27 februari
2. 26 april

Vad heter husses Metroblogg?
1. Silfver
X. Silver
2. Silvfer

Vad betyder ordet ”Wiki”?
1. Skatt
X. Snabb
2. Otrolig

Utslagsfråga: Hur många kattleksaker har Nova och jag tillsammans i vår leksakslåda? Ja dvs när matte städat och alla leksaker verkligen ligger i lådan, innan Nova springer och gömmer dem nånstans igen…

Skicka svaren till min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 14 juni! Glöm inte ange namn och adress! Den som bifogar EN söt bild på katt kan få bonus!

Till ljuslyktan medföljer ljus och kattgodis! Må bästa tass vinna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Katt-Tävling igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *