Hälsa på Katthemmet Kompis!

kk4

På söndag den 24 maj  är det Öppet Hus hos underbara katthemmet Kompis! Mellan kl 11-17 håller Maritha och Sonny och alla katterna kaffekannan varm för den som vill komma och fika i Kompis Café!!!

tshirtkompis1

Det blir loppis, lotteri, tipspromenad och så ska du vara riktigt generös och köpa så mycket du kan av deras hembakade kakor, glaskatter, t-shirts, smycken, handgjorda blompinnar i glas, vykort, kattleksaker med mynta i, och diverse kattsaker, så de får in pengar till verksamheten!

Men framför allt ska du hälsa på alla gosiga katter som söker nya hem. Kanske blir det någon lycklig katt som kan få ett nytt hem hos dig?!!!

alicia
Söta Alicia kanske, som spinner så fort någon tittar på henne? Eller superkelige Ozzy?
ozzy

SNÄLLA, KOM OCH HÄLSA PÅ!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hälsa på Katthemmet Kompis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *