En stridbar katt gör sitt bästa!

Jag slåss för många saker, t ex för hjälp åt hemlösa katter – men jag gör det med ord och blogg mer än med klorna. Här är dock en kisse som ger en läskig grunka rejält med smäll på nosen: https://youtu.be/s07KCUCTe68

Du fick den, Jezzzpers katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En stridbar katt gör sitt bästa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *