Visst blir jag så här arg

https://youtu.be/UxzCpgQKWZQ
…på alla doktorer som under ett par års tid blundat för hur ont min husse har, och hur jobbig hans situation är. Husse har kämpat vidare och bitit ihop, jobbat full tid fast han ibland inte sovit på flera dygn p g a sin smärta. Han klagar inte, försöker vara glad och är en stöndigt lika mysig omtänksam husse åt oss katter och matte.

Men doktorn som husse träffade idag ska få en hel säck kattgodis!

brevkatt

Husse har fått remiss till reumatologiska för en ordentlig undersökning, ny medicin och även remiss till sjukgymnastik!

*spinn spinn spinn*

PS: Spela inte filmsnutten med ljudet på för högt! Din katt kan bli lite rädd för det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Visst blir jag så här arg”

 1. Usch, en del filmer var ju otäcka, var dom dumma mot dem med flit, hoppas inte för så roligt är det inte att bli retad fö e en liten kisse,

  1. Nej den här kissen var redan arg på någor innanför fönstret… men jag såg en annan youtube film där dom sparkade efter en liten vit katt så att han skrek, dumma människor, jag hoppas han klöste dem rejält!
   TassKram Wikki

  1. Det sorgliga är att jag inte kan lämna kommentarer i din nya blogg… det finns ingen rad för namn+bloggadress som jag kan logga in på… Jag hade ju så gärna skickat en flytthälsning!
   *suckar*
   TassKram Wikki

 2. Det gäller att veta skillnaden mellan att busa med kissen och att vara elak. Vilken tur att din husse träffat en bra läkare. Jag önskar att min husse kunde få göra det med. *suckar*
  Hälsa dina människor. *nosbuff*

  1. Ja nu är det bara att hoppas att husse fortsätter träffa bra läkare, så att det kanske går att få hjälp mot den ständiga smärtan… håll tummar och tassar för framtiden – för alla våra hussar! Hälsa din husse det!
   NosPuss och MorgonSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *