Hurra för husse och mig!

Stora matte har vunnit tredje pris i Vägverkets fototävling på temat ”Kommunikation” med den här bilden:

ingerandersson
”En varm bild med gränsöverskridande kommunikation” var motiveringen…

Första pris fick ett presentkort på 500 kronor, andrapristagaren får 300 kronor och tredje pris är ett presentkort på 200 kronor. Samtliga pristagare får var sin värdecheck på tre förstoringar av valfria bilder. Vinnarbilderna är också publicerade i Vägverkstidningen och de hamnar också i Vägverkets bildarkiv och kommer att användas i trycksaker, tidningar och på Infarten. Det du husse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Hurra för husse och mig!”

  1. Tack så väldans! Firar med en slick grädde på mitt fat. Husses grädde heter Tullamore Dew…
   *fnissar* Wikki

 1. Grattis! Ni förtjänade första pris men tredje är inte helt fel. Ni hamnade på prispallen och bilden är helt totalt underbar!

  1. Ja men bilden som vann första priset var verkligen helt oslagbar och fantastiskt vacker. Att få tredje plats bland nästan tusen bilder är faktiskt något att vara ödmjuk inför. Kanske fanns det nån kattälskare i juryn också, vem vet?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *