Jag vill inte allltid

Är det så självklart att killar ska få som de vill? Att man alltid ska gå åt det håll som de vill, att man ska följa med…

_518
– Husse stopp! Jag ska tugga gräs!  (Det här börjar likna en Sippoisk promenad! Se länk till katten Sippos blogg i min vänsterkolumn!)
_520

Konstigt att smutsigt trottoargräs kan vara så delikat…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag vill inte allltid”

  1. Hrm, jag förstår inte alls vad som menas. *harkel* Men jag kan aldrig förstå varför människor jämt ska gå åt fel håll. Underligt beteende. Trottoargräs har jag inte testat än. *noterar ivrigt.*

    1. Människor missar så mycket i kattnivå! Man måste visa dem ALLT. Fast de har två egna ögon och tassar att känna med. Ja och egen nos. Men dom virrar omkring värre än humlor ibland. Jag har alltid mina människor kopplade för säkerhets skull.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *