Sommarkänsla i tassarna

_513

Nova solar nosen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Sommarkänsla i tassarna”

  1. Nova säger tack för komplimangen!
   Ni skulle bara känna så mjuk hennes päls blivit nu när hon lagt på sej ett kilo i vikt sedan hon kom till oss! Superkisse!
   NosPuss Wikki

  1. Ja då kommer jag och kikar! Många glada katter? Du stannar väl och klappar någon av dem? Eller blir Madame svartsjuk då?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *