Har du sett Sheba?

sheba

Lilla Sheba försvann den 8 maj från Balladgatan 13A i Vivalla, bara ett par hus bort från där jag bor! Har du sett Sheba? Jag får be matte och husse att spana efter henne… Kattflickan är född den 28 februari och är alldeles för liten för att vara hemifrån sin mamma.

Sheba hade smitit ut och försvunnit, är hon kattnappad? Hennes familj skriver på katthemmets hemsida: ”Snälla lämna tillbaka henne det finns hittelön att hämta!”… (På Örebro katthems sida under fliken efterlysningar finns deras telefonnummer.)

Kom hem igen, Sheba!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Har du sett Sheba?”

    1. Det hoppas jag med. Vad matte hörde i helgen så har hon inte kommit till rätta än…
      *ropar Sheba!*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *