Moms

joshtehkittybymurraben

Stora matte leker med (s)katten Moms. Hon verkar inte tycka det är kul. Den ska redovisas, säger hon. Till sKATTeverket.

Jag trodde alla katter hade mjuka mysiga tassar. Så lite man vet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Moms”

  1. S-katte-verket. Har ja aldrig hört talas om. Undras om de ett verk för katter som börjar på S. Som Sippo t.ex. Moms? Låter som Broms… konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *