Lördag: Öppet hus på Kattstallet i Åkeshov

kattstalletfotohanskilstromlarge

Vackra Andrea som älskar att gosa, lilla skrajsna Maria med de gröna ögonen och Knasen, en ärrad kämpe med halv svans och stor personlighet. Träffa dem och andra katter på Kattstallet i Åkeshov lördagen den 16 maj kl. 11-14. Träffa också personal och volontärer som berättar om hur skygga och vanvårdade katter får hjälp att till ett nytt liv som trygga och älskade husdjur. Du kan även lära dig mer om hur du själv kan hjälpa Stockholms många hemlösa katter. Förutom visning av Kattstallet så blir det även loppmarknad och lotterier. Läs mer på www.newsdesk.se/pressroom/kattstallet-i-aakeshov/pressrelease/view/oeppet-hus-paa-kattstallet-i-aakeshov-293015.

Stöd Ditt lokala katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *