Jag har varit Dagens Katt!

En stor ära har vederfarits mig: Att vara Dagens Katt på www.dagens-katt.se/ i inlägget för den 6 maj:

dagens_katt

Läs mer på www.dagens-katt.se/673/gastspel/#comments

*spinner av stolthet!*  Tack DagensKatt-presentatörerna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag har varit Dagens Katt!”

    1. Ja nån sorts tårta måste vi väl ha idag i alla fall… gärna med sardiner?!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *