Försovning

Husse och matte försov sig. Det blev så jobbigt för dem att stressa upp och starta dagen i helt fel tempo. Varför ordnar människor det så här med sina tidsrelationer?

Dagen igår var full av smärta och besvikelser. Husse och matte hade behövt en lång lång sovmorgon utan jäkt och stress efter det. De hade behövt vakna med lugna breda marginaler och med hopp om en förändring till det bättre…

Men de är människor och måste vara på sina jobb och jaga tiden, tiden, tiden…. *tår i ögat*

_b61

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *