Husse har ont igen…

Det ser ut som jag sover, men jag ligger och koncentrerar mej på spinn-healing för husses hemska värk i kroppen! Han ska få lite tassupunktur av Nova också, vi hjälps åt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Husse har ont igen…”

    1. Men dagens besök hos läkare blev flopp, ingen hjälp… Klöööööööööööööös! på dum doktor.
      Suck ledsen Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *