Det kom en Bumbis-bädd…

… på posten till stora matte. Stora matte tänker försöka göra nästan lika fina bäddar som Bumbis, och tänk – Bumbis var så snäll att hon skickade en alldeles jättefin kattbädd att låna som mall!

_501

Här är det Semlan som provligger och godkänner!

Här kan du läsa mer om vem Bumbis är: hittekatter.ifokus.se/Articles/Read.aspx

Nu lägger jag och alla de andra katterna en tass i att hjälpa stora matte skicka ett välfyllt paket tillbaka… hi hi fniss, Mjurre vill stoppa i en väldreglad myntamus som bara har halv svans? ”Det klart en sån tjej ska ha det bästa!” säger Mjurre.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *