Tillåt mig presentera: Fjutten!

hla

Skyggisen Fjutten och hans två syskon föddes av sin hemlösa mamma i en jordhåla – men nu är han en av de coolaste bloggkatterna! Så bra kan det bli när  rätt människa ingriper! Läs hans mysiga blogg på villefjutt-fjutt.blogspot.com – men läs helst den gripande historien om hans liv ända från början: Om en rädd-rädd kisse vars matte (Aktiv hos Kattakuten www.kattinorr.se/) räddade Fjutten och hans familj. Och precis som jag så hugger Fjutten klorna i tangentbordet och bloggar på egen tass då och då! Här är en liten filmsnutt på snyggingen:

…och jag lovar, har man väl hälsat på hos honom så måste man bara göra det igen!

fjutten

Fjutten är en stilig silvertabby med vitt. Han funderar just nu som mest på om han ska våga möte våren ute i den fina kattgården som hans människor byggt… Prova, kompis, det kommer säkert att gå bra! Där kommer du att vara säker för den där elaka M… Linus, Minus, Pelle och Michelina håller dej ju sällskap om det känns läskigt! Och jag lovar, sol i pälsen är både nyttigt och skönt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tillåt mig presentera: Fjutten!”

  1. Hej Wikki! Vad konstigt att det inte går att skriva hos oss! Vi kan inte skriva hos Sippo om vi inte har loggat in först. Kan det vara nåt sånt? Vi ska lägga till dig i Mattes läslista nu!

    Hälsar Luffarna!

    1. Tack så jättemycket! Och jag har stoppat in er i min länklista också!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *