Ihopkladdad med sex överallt…

betr

Hur hamnadejag i detta sammanhang? Uppenbarligen kan en katt konKURRera i KATTegorin ”Betraktelser” också och hamna bland Topp100… Vid min tass, hur har det gått till? *kattskratt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ihopkladdad med sex överallt…”

    1. Är jag det? Jag vet inte – det verkar finnas katter som har bloggar både här och där och är mer kända. Men jag nöter envist på och hoppas att min lilla krets vänner ska förstå att jag skriver för dem i första hand ändå!
      Dit hör du och Madames familj så klart.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *