Bubbis, en hörande vit katt

bubbis1

Jag har väntat länge nu, suckar Bubbis. Finns det inte en människa snart för mej också? Jag sitter här på Örebro Katthem och väntar på dig! Massor! Kom och hälsa på, så ska jag visa hur fin jag är!

Det kryllar av katter nere på Katthemmet när det är öppet hus. Alla vill de få uppmärksamhet och kanske något gott, hitta ”sin” människa? En del är lite försiktiga. Vackra vita Bubbis kanske inte är den som visar upp sig allra mest – men hon finns där, hela tiden, och väntar, väntar, väntar, väntar: Att någon ska få upp ögonen för just henne: Bubbis, Snöflingas dotter….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Bubbis, en hörande vit katt”

  1. JA visst är hon söt… men håll tummarna att vi kanhitta en plats för en liten Bubbis också?!!
   TassKram Wikki

 1. Åh vad jag önskar att jag hade ett eget ställe istället för att vara inneboende! Vill så gärna kunna hjälpa flera katter med ett nytt hem. :/

  1. En vacker dag kan det där ju ordna sig och då kommer den rätta katten att hitta hem till dig och få det bra, detvet jag!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *