Bloggen vill inte blogga sig

riktigt som jag vill… Det går inte att redigera tidigare inlägg och en del text hamnar lite hur som helst! Suck!

Så här är några små kompletteringar:

– Tävlingen om kattspelet pågår t o m den 10 maj, då drar jag och Nova vinnaren bland dem som kommenterat det inlägget! Spelet är fyndat på loppis men i fint skick och som sagt, vi kommer att skicka med några påsar riktigt kattgodis också!

blink

– Vi har åkt hem från landet nu, men helgen har varit helt underbar! I morse hade jag godisfest med mina landet-katt-vänner ute i solskenet, och så fick jag springa lös bland träden och klättra så mycket jag ville precis hela förmiddagen! Men å det var skönt att komma hem till sitt eget sovrum och få ha hela dubbelsängen att sova i själv!

– Nu har jag blivit ganska kortklippt i sommarfrisssssyr! Det var skönt att få avtunnat runt sidorna och baken, för jag är så pälsöm så det går inte att kamma… Hur gör ni andra katter som är pälsömma?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bloggen vill inte blogga sig”

  1. Lilla Lady som är en långhårig håröm tjej blir detta år rakad, åker in i till veterinären på tisdag för att sövas och friseras då hon nu lärt sig att så fort man tar fram kammen så ska man springa och gömma sig eller försöka döda den som håller i den 🙁

    1. Stackars lilla Lady, men vad ska man annars göra? Jag tycker det är OK att bli borstad men när väl de stora elaka tovorna kommer och pälsen tjoffar ihop sej – ja då är det saxen som gäller! Lady det kommer att bli jätteskönt!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *