TröstTass till Rosie

…som inte vann Månadens Bild på HJ:s kattsajt. Det gjorde katten Folke i sin orange låda. Tack i alla fall, alla som röstade – vi tyckte ändå du var finast, Rosie!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “TröstTass till Rosie”

  1. Tråkigt att hon inte vann, men att komma så långt att bli uttagen tyckte jag var bra.

    Angående t-shirt med tryck i tidigare inlägg: Kolla våran blogg så får du se på snygg tröja.

    1. Det tycker vi också! Vi tycker Josefin som tagit så fina kattbilder också är duktig!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *