Katt åt…

Katt åt hammare, blev slagfärdig.

Katt åt kniv, tappade hakan.

Katt åt helvete, fick halsbränna.    blue_cat_blixt

Katt åt helvete, började svära.

Katt åt helvete, klös i magen.

pink_cat_fly   Katt åt honung, fick biverkningar.

Katt åt hummer, blev dummer.

Katt åt hjul, blev däckad.

Katt åt honung, hade bismak.

Katt åt hästskit, fattade galoppen.

Katt åt höger, röstade borgerligt.

Katt åt svärmor, släkt i magen.

Katt åt hink, spann.

Har du fler att fylla på med?

Mari lägger till: Katt åt glödlampa, blev lös i magen!

Tess kompletterar: Katt åt turk – fez!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katt åt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *