Ny siffermagi

…känns det som:

64

En milstolpe är passerad, eller snarare:

kattavdelare

2 000-linjen. Det känns magiskt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Ny siffermagi”

  1. Ja men det här ska vi väl ändra på. Fantastiskt med 2020 sidvisningar, jag är glad för mina 200 🙂 Fast, jag skriver inte så mycket heller – kan ha med det att göra. *kliar bakom örat*

  2. Härligt med många visningar^^ Är glad att folk verkar kolla in på min blogg då och då… Är glad för de 166 sidvisningar jag fått än så länge….

    1. Ja men det var så jag började med min blogg: Första tiden kanske det var 100 sidvisningar på en månad – det var när stora matte och några av mattes kompisar var de enda som läste! Sedan kom en mysig Neko och började hälsa på och sedan har fler och fler hittat till mej! Jag är ödmjkut tacksam och kattstolt! *svansdans!*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *