Katter är inte alltid mjuka…

scrapcat_by_rockgem

…och med lite skrot och fantasi kan de bli  extra vassa! Den här heter ”ScrapCat”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Katter är inte alltid mjuka…”

  1. Hej! Visst är det kul att få en kommentar i sina inlägg!? Det tycker jag med… Så om du är snäll (Som jag tror att du är) så kommer du gå in på min blogg och kolla och skriva en eller kanske flera kommentarer! Ha en super måndag=) Kram Amanda

    1. Ja jag håller med dej, det är kul med kommentarer. Allra roligast är de om de visar att man dessutom läst och brytt sig något om det man kommenterat, så att man verkligen är intresserad, och inte bara jabbar runt för att få sidvisningar!
      TassKram Wikki

  2. Påminner lite om den mekaniska katten i Räddningspatrullen, du vet med Piff och Puff och Oscar som var galen i ost ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *