Nu tar jag bloggledigt en stund

och går ut och njuter av solvärmen! Matte ska bygga om lite på balkongen innan hängmattan kommer ut, säger hon, så vi ska sätta oss där nu och planera lite!

Jag har en idé om hur vi kan göra, matte:

ritn

…tror jag…

PS. Har jag glömt berätta att matte sagt att Norinda på katthemmet är tingad nu? Grattis Norinda!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *