Nu är Nova försäkrad!

solutrustning

Riktigt fina kissar ska man försäkra. Spelar ingen roll om de kommer från katthem eller exklusiv uppfödare, om stamtavlan är ansenlig eller om den saknas, om katten har lång eller kort svans…

Och nu har Nova sin egen lilla kattförsäkring hos Agria, den är hon värd! (Ja jag är självklart också försäkrad! Till 23 miljoner klappar eller något sånt!)

En försäkring betalar sig så gott som alltid – och det ger en bra garanti att katten får den vård som behövs om olyckan/sjukdomen skulle vara framme. Den som valt att ha och ansvara för ett djur, vare sig det är stort eller litet, har också en skyldighet att se till att djuret mår bra. Att avstå från att ge ett sjukt eller skadat djur den behandling som behövs för att man inte har råd just är helt oförsvarbart. Att avliva sjuka djur av samma skäl borde vara förbjudet men händer tyvärr. Men en försäkring är ingen onödig utgift!!!

Det är tyvärr ofta mycket dyrt att behandla en katt om något inträffar. Istället för att tvingas bekosta en förmögenhet hos veterinären kan du alltså skaffa en bra och billig kattförsäkring som gör att du aldrig behöver lägga mer pengar än självrisken. I många fall finns det gränser för hur mycket pengar man vill spendera på ett husdjur. Men att teckna en kattförsäkring är något av det mest ekonomiska du kan göra när det gäller katten. Är olyckan framme bara en enda gång så har du redan tjänat igen pengarna och mycket mer därtill!!! Dessutom: Kärlek kan inte mätas i pengar!

Läs mer om kattförsäkring här: www.agria.se/katt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu är Nova försäkrad!”

 1. Jag är också försäkrad, Matte gjorde det så snart hon kunde när hon fått mig. Men hon har försäkringar i bolaget IF och inte Agria.
  Sixten är tyvärr inte försäkrad det var mattes mamma som hade mest hand om honom och inte fixade det och nu är han för gammal. Men han har varit frisk hela sitt liv förutom tandproblemen nu som ingen försäkring täcker ändå.

  1. Då har du en duktig matte och Sixten har tur som varit frisk!
   Matte sa att folk som försäkrar sin stereo och sin gitarr men inte försäkrar sina djur, de borde ha ett klös på nosen! Levande varelser är väl viktigare ändå?!
   TassKram Wikki

 2. Det är sjukt att försäkringsbolagen har en maxbegränsning för vad sjukvård för en katt får kosta, men inte för en hund. Varför anser försäkringsbolagen att en katt är mindre värd än en hund? Det är väl upp till husse eller matte att bestämma vilket värde man vill försäkra sin älskade katt för, och därefter betala premie för det, eller har jag fel?

  1. Jag är värd minst 6 miljoner klappar säger matte. Minst. Nåt max finns inte! Det är klurigt det där med minst och mest?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *