Rosie, nu är det spännande!

Bilderna på april månads katter att rösta på har kommit upp på Hemmets Journals Kattsajten, www.kattsajten.se/Manadskatten/, men ännu inte resultatet av mars månads röstning, där katthemmets Rosie var med…. åh det är så spännande! Håller tummarna till tusen för dej nu Rosie!

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *