Dammsugaren är inte populär…

…det tycker i alla fall inte Nova. Hon har tagit sin tillflykt in under sängen, där hon ligger på sin dyna och tittar. Hon tycker matte och stora matte stökar runt alldeles för mycket.

Själv har jag tass på sorterandet av papper, snyggt och prydligt ligger jag i översta sorteringsfacket och ser till att allt går rätt till. Stora matte har tagit kort på mig, som vi ska visa sen. Jag tycker den där sorteringshyllan är väldigt bra, jag får en upphöjd liggplats i solen, där jag dessutom kan nå ampelliljan som hänger ner från taklampan.

MysMjau från Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Dammsugaren är inte populär…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *