Äntligen – landet!

Vi har lämnat vår husvakt som ansvarig hemma, och tagit stora mattes bil till landet. Det första jag gjorde var att alldeles lös och fri rusa ut ur bilen och bara få känna gräs under tassarna, jag blev så glad! Sprang ett helt varv runt huset och kollade upp att allt fanns kvar – och det gjorde det! Häääääääääärligt helt enkelt!

Och Nova gick direkt in förstås, jag hade talat om för henne vilket rum vi skulle bo i och hon hittade dit på en gång och sa ”Ja men Wikki här var det mysigt!” – vi har nu hälsat på alla fyra landet-katterna och Nova har skött sig utmärkt. Fast jag håller en vakande tass på henne och rycker inom hon blir rädd för något. Jag har ju ändå ansvar för henne!__large21

Som igår när vi var ute på promenadhemma, Nova är så skrajsen men då håller jag mig nära och peppar henne, så det går allt bättre. Men nyss fångade hon en vilsen vårfluga på golvet och nu går hon och gastar efter fler goda flugor!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *