Jag har fått blommor

…och inte vilka blommor som helst, utan de här, planterade av Cherokee och Chinook:

tackblom

Å så glad jag blir – och jag tycker absolut det ser ut som kattmyntablommor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag har fått blommor”

 1. Tasse´go! Det är SKRATT-MYNTA! Man har sånt för att locka två-beningarna så att de värnar om oss, och TAR HAND (eller heter det tar tass) om oss fyr-beningar på bästa sätt! Och då förvandlas vi till lyckliga katter, så kallade ”Skratt-Katter”. Så du ser ”Skratt-myntan”, måste ju vara magisk…

  Fantiserar vi? Nej, vi drömmer om en BÄTTRE värld för oss katter! En värld med mycket kärlek, värme, leksaker god mat och omsorg!

  Tass för en mycket Kattans BRA blogg! ”Heja, Wikki, friskt humör! Svansen hänger utanför!”

  Nospuff från Din hejaklack!/Chinook & Cherokee

  1. Behöver mycket SkrattMynta idag – stora matte är efter mig med hårborsten och kammen i ett, tjafsar nåt om att vara påskfin!!!? (Hon kunde gå och kamma sig själv innan hon stökar med andra?)

   Tack så väldans för komplimangen om min blogg! *nosrodnad*

   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *