Kan man rita sin egen KATT-tarot…

taort_cats

Jag får ju inte tassa för mycket på husses vita katt-tarot (annat än när husse ber mig välja kort) och om jag ska kunna jobba med min Magical Wikki Fortune-Teller-planering behöver jag ha en egen. Kan väl inte vara så svårt att göra?

world  death
knpent  temperance

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kan man rita sin egen KATT-tarot…”

    1. Ja men tänk dej en Wikki-tarot, det skulle allt vara något? Fast jag tror en stuntkatt får föreställa ”Den hängde”…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *