Jag fick ett litet tassband…

från www.catlounge.se/ – eller armband kanske det passar bättre som? Det var en liten söt gratispresent om man gick med i Catloungen. Hos katten Busan och hennes matte kan du se hur det lilla lila armbandet ser ut: bitte.webblogg.se/2009/april/liten-gava-ar-ocksa-en-gava.html!

Matte ska få det i sitt påskägg, men berätta det inte för någon!

PS. Jag fick just veta att det finns de som fått utslag av sin armbandsberlock – nickel troligen… vad synd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Jag fick ett litet tassband…”

 1. Hej gullekatten!
  Sött av dig att länka till min sida…min matte hade sitt armband på sig ett helt dygn och mot kvällen upptäckte hon att hon fått stora röda prickar och utslag av den runda metallen på armbandet (tassavtryck). Jag och matte är tveksam till att det är av bra kvalite´! Matte är allergisk, men så här kraftigt har hon aldrig reagerat förrut.
  SO BEWARE!

  Miauuuu

 2. Man ska kanske tala om det för de på http://www.catlounge.se ?? Jag reagerade ju ganska kraftigt på armbandet. Hm! Men det var väldigt snyggt på. Enkel design (samma funktion som halsbanden som var poppis för 10-15 år sedan – gjort av ett band som man gör inställbara knutar i på varje sida. Smart! Det blev snyggt på handleden.

  1. Jag har skickat ett mail till Whiskas som håller i Catlounge i alla fall.
   Synd, det är ju så gulligt!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *