Om fairie kittens

…i mitt förra inlägg: Jag har inte dessa – men ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNSKAR att jag hade dem! De är gjorda av Sandra Bong och Stephanie Lynn, Wisconsin, och så superläckra!

whinniebysandrabong

Titta bara på den här lilla grå ”Whinnie”! Eller hela flocken:

newbatchofkittiesbysandrabong

De här – var och en är ju handgjord och väldigt personlig – fanns att köpa ca 2007 på eBay på Bast’s Garden Fantasy Arts och bilderna kommer från http://sandrabong.deviantart.com/gallery/.

Sandra gör figurer på beställning, och säljer fortfarande små kattféer på eBay, http://shop.ebay.com/merchant/bastsgarden och om du är snabb ligger dessa ute till budgivning just nu:

bid_mousey
bid_mousey_back

Så söt! Lilla ”More Mousie Love” beskrivs så här: ”This is a OOAK (one of a kind), handmade sculpture by Bast’s Garden artists Sandra Bong & Stephanie Lynn. This little lover is made from polymer clay and oven fired. He’s about 2 inches tall and about 3 inches long and holds his little grey catnip mousie. It’s dangerous prey, but so tasty!!! All our creations are painstakingly hand sculpted, no molds used!. Each piece takes many hours to create, and the result is a one of a kind fantasy art sculpture that will bring smiles every time you see it.”

eatser_fairy_katt
easter

”Eatin Easter Egg” finns också! Suck… undrar om vi kan övertala Sandra om en insats på svenska marknaden hos oss?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Om fairie kittens”

 1. Hej hej! tack Wikki för den varma kramen och mina katter hälsar till dig också och hoppas att vädret är bra så du kan ut och gå lite! 🙂

  Fin blogg och mycket trevlig läsning.. Samt måste jag ju kommentera de söta katterna i detta inlägg i lera eller keramik (vad det nu är) såå grymt söta!! 😀

  kram kram

  1. Tack för komplimangen om min blogg!
   Ja visst är de söta de här små kattfigurerna, jag tror de är av cernitlera eller nåt sånt.
   SöndagsSpinn Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *